Shop Kampenhout extra open op 16,23,24,30 en 31/12 van 10u-16u. Shop Duisburg extra open op 24 & 31/12 van 9u-17u. Beide gesloten op 25/12 & 26/12 en 1/01 & 2/01

Ontdek ons assortiment

Colombia — puur

Ganache van Colombia-origine.

Jamaica — puur

Ganache van Jamaica-origine.

Vietnam — puur

Ganache van Vietnam-origine.

Ecuador — puur

Ganache van Ecuador-origine.

Cuba — puur

Ganache van Cuba-origine.

Madagascar — puur

Ganache van Madagascar- origine.

Vanuatu — melk

Ganache van Vanuatu-origine.

Costa Rica — melk

Ganache van Costa Rica-origine.

Cannelle

Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Salin

Karamel met zeezout uit de Camargue.

Centho-Pure

Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola

Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Cannelle

Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Sesamé

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Centho-Pure

Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Fragola

Ganache van Madagascar-origine. Laagje van aardbei.

Salin

Karamel met zeezout uit de Camargue.

Lavande

Ganache van Costa Rica- origine met lavendelinfuus. Laagje van mandarijn.

Fortunella

Ganache van Cuba-origine met verse munt. Laagje van calamansicitroen.

Orange

Ganache van Peru-origine met huisgemaakte appelsien- marmelade.

Peruma

Ganache van Peru-origine met verse rode peper. Laagje van mango.

Bergeron

Ganache van Guatemala-origine. Laagje van abrikoos.

Fico

Ganache van Panama-origine. Laagje van vijgenconfituur op een bodem van peperkoekpraliné.

Sakura

Ganache van Ecuador-origine met Japanse kersenbloesem. Laagje van kers.

Shoga

Ganache van Brazilië-origine. Dubbel gefermenteerd. Laagje van gember.

Summer

Ganache van Ghana-origine met verse rozemarijn. Laagje van framboos.

Ume

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van Japanse blauwe pruim op een bodem van Pecannoten-praliné.

Yuzu

Ganache van Colombia-origine. Laagje van Yuzu (Japanse citrusvrucht).

Avola

Huisgemaakte praliné van Piemonte-hazelnoten, Avola-aman-delen en Bronte-pistachenoten.

Vanille

Ganache van Venezuela met vanillemerg uit Tahiti.

Epicée

Karamel afgekruid met gember, mango en koriander.

Smokey

Karamel met gerookt Maldon-zeezout.

Duet

Karamel met zeezout uit de Camargue op een bodem van 100% Piemonte hazelnoten praliné.

Highland

Ganache van Papoea-origine met Bowmore single malt. Laagje van peer.

Centho-Milk

Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Maccha

Ganache van Dominicaanse origine met Japanse groene thee. Zeste van appelsien.

Mûre

Ganache van Venezuela-origine. Laagje van wilde braambes.

Passion

Ganache van Vietnam-origine. Laagje van passievrucht.

Mandorla

Huisgemaakte praliné van 100% Avola amandelen, met crêpe dentelle.

Speculoos

Hazelnootpraliné gemengd met amandelpraliné. Huisbereide speculooskruiden.

Café

Ganache van Ecuador-origine. Laagje van koffieganache van de Dominicaanse Republiek.

Calabria

Ganache van Peru-origine met bergamothoning. Laagje van zwarte bes.

Sadõ

Ganache van Venezuela-origine met Earl Grey-thee met koren- bloem. Toets van citroengras.

Violet

Ganache van Peru-origine met infuus van viooltjesthee. Laagje van framboos.

Salin

Karamel met zeezout uit de Camargue.

Een wereldreis aan smaken,
verpakt in een doosje.