Assortiment

Colombia
Ganache van Colombia-origine. Puur.

Jamaica
Ganache van Jamaica-origine. Puur.

Vietnam
Ganache van Vietnam-origine. Puur.

Ecuador
Ganache van Ecuador-origine. Puur.

Cuba
Ganache van Cuba-origine. Puur.

Madagascar
Ganache van Madagascar- origine. Puur.

Vanuatu
Ganache van Vanuatu-origine. Melk.

Costa Rica
Ganache van Costa Rica-origine. Melk.

Cannelle
Ganache van Grenada-origine en kaneel. Laagje van appel.

Centho-Pure
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Sesamé
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

Fragola
Ganache van Madagascar-origine.
Laagje van aardbei.

Lavande
Ganache van Costa Rica- origine met lavendelinfuus. Laagje van mandarijn.

Fortunella
Ganache van Cuba-origine met verse munt. Laagje van calamansicitroen.

Orange
Ganache van Peru-origine met huisgemaakte appelsien- marmelade.

Peruma
Ganache van Peru-origine met verse rode peper. Laagje van mango.

Bergeron
Ganache van Guatemala-origine. Laagje van abrikoos.

Raisin
Ganache van Venezuela- origine.
Laagje van druif.

Sakura
Ganache van Ecuador-origine met Japanse kersenbloesem. Laagje van kers.

Shoga
Ganache van Brazilië-origine. Dubbel gefermenteerd. Laagje van gember.

Summer
Ganache van Ghana-origine met verse rozemarijn. Laagje van framboos.

Ume
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van Japanse blauwe pruim op een bodem van Pecannoten-praliné.

Yuzu
Ganache van Colombia-origine. Laagje van Yuzu (Japanse citrusvrucht).

Avola
Huisgemaakte praliné van Piemonte-hazelnoten, Avola-aman-delen en Bronte-pistachenoten.

Vanille
Ganache van Venezuela met vanillemerg uit Tahiti.

Epicée
Karamel afgekruid met gember, mango en koriander.

Smokey
Karamel met gerookt Maldon-zeezout.

Duet
Karamel met zeezout uit de Camargue op een bodem van 100% Piemonte hazelnoten praliné.

Highland
Ganache van Papoea-origine met Bowmore single malt. Laagje van peer.

Centho-Milk
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

Maccha
Ganache van Dominicaanse origine met Japanse groene thee. Zeste van appelsien.

Mûre
Ganache van Venezuela-origine. Laagje van wilde braambes.

Passion
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van passievrucht.

Mandorla
Huisgemaakte praliné van 100% Avola amandelen, met crêpe dentelle.

Speculoos
Hazelnootpraliné gemengd met amandelpraliné. Huisbereide speculooskruiden.

Café
Ganache van Ecuador-origine. Laagje van koffieganache van de Dominicaanse Republiek.

Calabria
Ganache van Peru-origine met bergamothoning. Laagje van zwarte bes.

Sadõ
Ganache van Venezuela-origine met Earl Grey-thee met koren- bloem. Toets van citroengras.

Violet
Ganache van Peru-origine met infuus van viooltjesthee. Laagje van framboos.

Salin
Karamel met zeezout uit de Camargue.

Beste klanten,

Het zijn moeilijke weken voor iedereen en de huidige maatregelen moeten gerespecteerd worden. Maar wat als je gewoon thuis zit? Dan verlang je toch naar chocolade om de tijd te doden…

Voorlopig mogen onze winkels OPEN blijven! Toch begrijpen wij de bezorgdheid om het Coronavirus. Daarom lanceren we vandaag een nieuwe webshop, inclusief met al onze producten omtrent Pasen!

Deze nieuwe webshop is te bereiken via: www.centhostore.be
Let op: dit is een tijdelijke webshop, die losstaat van de gekende webshop op onze website. Een speciale service van ons om persoonlijk aan huis te komen leveren en online een uitgebreider assortiment aan te bieden.