Logo_centho_def_boon

Assortiment

COLUMBIA
Ganache van Colombia-origine.

JAMAICA
Ganache van Jamaica-origine.

VIETNAM
Ganache van Vietnam-origine.

ECUADOR
Ganache van Ecuador-origine.

CUBA
Ganache van Cuba-origine.

MADAGASCAR
Ganache van Madagascar-origine.

COSTA RICA
Ganache van Costa Rica-origine.

VANUATU
Ganache van Vanuatu-origine.

CANNELLE
Ganache van Grenada-origine en kaneel.
Laagje van appel.

CENTHO-PURE
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

SESAME
Ganache van Vietnam-origine.
Laagje van huisgemaakte sesampraliné.

FRAGOLA
Ganache van Madagascar-origine.
Laagje van aardbei.

LAVANDE
Ganache van Costa Rica-origine met lavendelinfuus.
Laagje van mandarijn.

FORTUNELLA
Ganache van Cuba-origine met verse munt.
Laagje van calamansicitroen.

ORANGE
Ganache van Peru-origine met huisgemaakte appelsienmarmelade.

PERUMA
Ganache van Peru-origine met verse rode peper.
Laagje van mango.

BERGERON
Ganache van Guatemala-origine.
Laagje van abrikoos.

RAISIN
Ganache van Venezuela-origine.
Laagje van druif.

SAKURA
Ganache van Ecuador-origine met Japanse kersenbloesem.
Laagje van kers.

SHOGA
Ganache van Brazilië-origine. Dubbel gefermenteerd.
Laagje van gember.

SUMMER
Ganache van Ghana-origine met verse rozemarijn.
Laagje van framboos.

UME
Ganache van Vietnam-origine. Laagje van Japanse blauwe pruim op een bodem van Pecannoten-praliné

YUZU
Ganache van Columbia-origine.
Laagje van Yuzu (Japanse citrusvrucht).

AVOLA
Huisgemaakte praliné van Piemonte-hazelnoten, Avola-amandelen en Bronte-pistachenoten.

VANILLE
Ganache van Venezuela met vanillemerg uit Tahiti.

EPICÉE
Karamel afgekruid met gember, mango en koriander.

SMOKEY
Karemel met gerookt Maldon-zeezout.

DUET
Karamel met zeezout uit de Camargue op een bodem van 100% Piemonte hazelnoten praliné.

HIGHLAND
Ganache van Papoea-origine met Bowmore single malt.
Laagje van peer.

CENTHO-MILK
Huisgemaakte praliné met 100% hazelnoten AOC Piemonte.

MACCHA
Ganache van Dominicaanse origine met Japanse groene thee.
Zeste van appelsien.

MÛRE
Ganache van Venezuela-origine.
Laagje van wilde braambes.

PASSION
Ganache van Vietnam-origine.
Laagje van passievrucht.

MANDORLA
huisgemaakte praliné van 100% Avola amandelen, met crêpe dentelle.

SPECULOOS
Hazelnootpraliné gemengd met amandelpraliné.
Huisbereide speculooskruiden.

CAFE
Ganache van Ecuador-origine.
Laagje van koffieganache van de Dominicaanse Republiek.

CALABRIA
Ganache van Peru-origine met bergamothoning.
Laagje van zwarte bes.

SADO
Ganache van Venezuela-origine met Earl Grey-thee met korenbloem.
Toets van citroengras.

VIOLET
Ganache van Peru-origine met infuus van vioxoltjesthee.
Laagje van framboos.

SALIN
Karamel met zeezout uit de Camargue.