[title_subtitle title=”セントについて” title_color=”#1e73be” title_size=”50″ subtitle_color=”#ffffff” subtitle_size=”” with_separator=”no” align=”left”]

Wie zijn we?
Toen Centho in 2002 werd opgericht, liet niets uitschijnen dat je vandaag de pralines kan terugvinden op de hoofdkussens van The Ritz in Londen, de paardenrenbaan van Ascot of in Mitsukoshi, de oudste department store van Japan. De bedrijfsnaam “Centho” combineert de twee voornamen van de personen die Geert en Els het nauwst aan het hart liggen: hun kinderen Centa en Thomas.

Wereldkampioen!
De ultieme beloning kwam er in 2013 toen Geert met zijn Karamel-Salin praline een gouden medaille won op de “World Chocolate Awards“ in Londen. Een titel die geen enkele Belgische chocolade ooit eerder behaalde. Te vergelijken met een olympische gouden medaille in de sport!

Beste Belgische praline
De Fragola werd in 2012 tot beste Belgische praline verkozen. Deze bestaat uit een laagje wilde bosaardbeien, afgewerkt met een ganache van Ivoorkust-origine en zeste van mandarijn.

Geert Decoster
Geert Decoster heeft aan de Elishout-school in Brussel gedurende zes jaar de basis gelegd voor zijn kennis van chocolade. Later heeft hij zijn kennis verfijnd in Frankrijk bij de befaamde “Ecole de Bellouet” en zich verder verdiept in de technische kant van de chocolade bij “Jean-Pierre Richart”, een meester in het vak. Ook hier in België blijft hij zich bijscholen om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends.